Επι-στρέφουμε εκεί από όπου δε φύγαμε ποτέ για να ανακαλύψουμε οτι η γη μας περιμένει να την αφουγκραστούμε και να την αναζωογονήσουμε με τον ενθουσιασμό μας και την αγάπη μας!

Και για να ειμαστε και λιγο ρεαλιστές, η επι-στροφή σε εναν τόπο και τροπο ζωής, που στην πραγματικοτητα δεν ειχαμε βιωσει παρα μονο περιστασιακα (στη διαρκεια των διακοπων), αφήνει ανοιχτό το πεδίο όλων των πιθανοτήτων και κανει τη ζωή μας συν-αρπαστικη...

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ημέρα έβδομη

(Δυο και σημερα)
Κι ενω το διαμερισμα μας έχει μεταμορφωθει σε ένα πεδίο μικρής "μαχης", απο τις κουτες και τα διασπαρτα αντικειμενα που πανε για πεταμα ή ανακυκλωση, η πραγματική "μαχη" μαινεται στην πλατεια Συνταγματος, συμφωνα με το ραδιοφωνικο σταθμό που παιζει στο ραδιοφωνο μας απο το πρωι. Σιγουρα καθε "μαχη" αξιζει να τη φτασεις εως το τελος, μονο που εχω την εντυπωση πως μια απο τις δυο που περιεγραψα παραπανω ειναι λιγο  "στημενη" . Μαντεψτε ποια...
Και πανω που ειχαμε ανησυχησει οτι τελικα θα πρεπει να κουβαλαμε και την κουζινα μαζι μας, μια αγγελια στο freecycle έσωσε την κατασταση. σε χρονο dt ειχαμε 5 τηλεφωνηματα απο ενδιαφερομενους και τελικα η κουζινα καταληξε στο σπιτι μιας γιαγιας απο τη Φυλη, μητερα ενο μεροκαματιαρη που ηρθε και τη φορτωσε.
Κλεισαμε αλλον εναν φιλο το Γιωργο, να μας βοηθησει στο φορτωμα την Παρασκευη και ελπιζω πως τωρα ειμαστε σε καλη κατασταση. Ενα διαλειμμα για να ενημερωσω το μπλογκ και πισω στη δουλεια...με περιμενουν 2 βιβλιοθηκες που πρεπει να αδειασουν  και να ξεμονταριστουν!
Κι ενω αυτα συμβαινουν, ξαφινικα απο το πουθενα, στο πιο απιθανο σημειο βρισκω τυλιγμενη σε εναν φακελο μια χρυση λιρα αγγλιας...μαλλον εισακουστηκαν οι προσευχες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου