Επι-στρέφουμε εκεί από όπου δε φύγαμε ποτέ για να ανακαλύψουμε οτι η γη μας περιμένει να την αφουγκραστούμε και να την αναζωογονήσουμε με τον ενθουσιασμό μας και την αγάπη μας!

Και για να ειμαστε και λιγο ρεαλιστές, η επι-στροφή σε εναν τόπο και τροπο ζωής, που στην πραγματικοτητα δεν ειχαμε βιωσει παρα μονο περιστασιακα (στη διαρκεια των διακοπων), αφήνει ανοιχτό το πεδίο όλων των πιθανοτήτων και κανει τη ζωή μας συν-αρπαστικη...

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ημερα δευτερη 2

Μολις ειχα ετοιμαστει να κλεισω μεταφορικη και επεσα σε μια διαφημιση τοπικης εταιριας. Κανω τηλεφωνημα και ο υπευθυνος  μου δινει μια τιμη 100 ευρω χαμηλοτερη απο τον προηγουμενο που ειχα σχεδον σιγουρο. Το μονο ζητημα ειναι οτι αυτος πρεπει να παραλαβει την οικοσυσκευη την προηγουμενη ημερα, δλδ Παρασκευη και αυτο ανατρεπει λιγο τα σχεδια μας. Ομως σιγουρα το σκεφτομαστε σοβαρα να επιλεξουμε το δευτερο μιας και φαινεται πολυ πιο αξιοπιστος απο τον πρωτο και κυριοτερα γνωριζει καλα την περιοχη που προκειται να ξεφορτωσει. Τωρα θα πρεπει απλως να κλεισω καποιους φιλους για να με βοηθησουν στο φορτωμα την Παρασκευη 1 Ιουλιου. Για να δουμε αν υπαρχει κανεις εκει εξω...αναμενω σημα σας! οβερ!

asopos8@yahoo.gr

 Σε ανταλλαγμα προσφερω και ΠΣΚ με φαγητο και υπνο στο εξαιρετικο τοπιο της Λακωνικης γης ... και θάλασσας (για βουτιες)!
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου